Iets te vieren?


Iets te vieren of op zoek naar een bijzondere vergader- of presentatieruimte?

De Huiskamer van Wouw is dé locatie in Wouw en omstreken voor feesten, partijen en andere bijzondere momenten die je met familie, vrienden wilt beleven. 

De mooi ingerichte zaal biedt ruimte voor festiviteiten met dansvloer en natuurlijk een live DJ. Maar er is ook ruimte voor feesten en partijen met een goed ingericht buffet.Het buffet kan volledig in overleg worden samengesteld. De enthousiaste eigenaars Marjon en Atze helpen je graag met advies.

Bij mooi weer is er voldoende ruimte om buiten te genieten op het terras dat direct aansluit op de zaal.

Op zoek naar vergaderlocatie in West-Brabant? Ook dan is ‘De Huiskamer van Wouw' precies wat u zoekt! Achter ons eetcafe bevindt zich een prachtige feest- c.q. vergaderzaal en bieden wij u diverse mogelijkheden om een geslaagde vergadering/presentatie of een receptie te organiseren.

Een vergaderlunch, cursusdag inclusief lunch of een borrelbijeenkomst behoren tot de mogelijkheden . Ook hierin zullen wij u niet teleurstellen.

Wilt u een onder het genot van een kopje koffie meer informatie hebben over bovenstaande mogelijkheden? Neem dan contact op, zodat we uw ideeën en wensen kunnen bespreken.

We zien u graag terug bij ‘ De Huiskamer van Wouw’!